Hayati İ̇nanç Vatandaşlarla Söyleşi Yaptı

Yazar Hayati İnanç, Şuhut Kaymakamlığı'nın kültür sanat etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Yazar Hayati İnanç, Şuhut Kaymakamlığı'nın kültür sanat etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Şuhut Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşiye çok sayıda vatandaş katıldı. Söyleşide okurlarıyla bir araya gelen İnanç, kitaplarını imzalayarak sevenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan İnanç, gençlerle de sohbet etti.

Yazar Hayati İnanç, yaptığı söyleşide, "Bir insan kendisi haklı olup da karşısındaki tartıştığı kişiye "Sen haklısın" derse, kendisine cennette bir köşk yapılır. Peygamberimizde, o kişi gelsin köşkün anahtarını gelsin benden alsın" gibi kısa kesitlerle sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı.

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han tarafından İnanç'a plaket takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri