AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ile beraber Rize Ziraat Odasını ziyaret ederek toplantıda bulunuldu.
Toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç Rize Köy Muhtarları ve Rize Ziraat Odası Meclis Üyeleri katıldı.
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç burada yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarı boyunca Rize'mizde İl başkanımız ve milletvekillerimizin çalışmalarından son derece memnunuz.Görev aldıkları günden bu yana bütün çalışmalarından haberdar ve takipçileriyiz. Rize Ziraat Odası olarak her zaman il ve ilçe başkanlarımız ile ittifak ve uyum içerisinde çalışmaya hazırız" dedi.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise konuşmasında "Bizler göreve geldiğimizden beri sadece tek bir konu üzerine yoğunlaştık. Hemşerilerimizi nasıl kucaklayabilir, nasıl onlara daha yakın olup sorunlarını bizzat yerinde görüp değerlendirebiliriz. Çok şükür bugüne kadar yaptığımız istişare ve sıkı diyaloglarımız sayesinde gerek vatandaşlar ile gerek esnaflarımız ve kamu kuruluşlarımız ile çok yakın samimiyet ve diyaloglar kurarak çalışmalarımızın çıtasını yükselttik" dedi.
Her Rizelinin AK Partili olmaya hakkı vardır diyen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Rize'de yaşayan vatandaşlarımızın hangi siyasi partiye oy verdiğinin hesabı içerisinde olmayıp, vatandaşımıza nasıl daha iyi hizmeti verebiliriz diye düşünen bir parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar hiç bir partiye nasip olmamış bir oy oranını yakalamış bir parti olmanın hakkını nasıl daha iyi bir şekilde milletimize öderiz bunun hesabını yapıyoruz. Bu anlamda vatandaşımızın ve şehrimizin çıkarları doğrultusunda bütün kuruluşları kucaklayıp, teşkilat olarak hizmete devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.