Hokeyde Cumhuriyet Ortaokulu 3 Puanla Başladı

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey'de İstanbul Arnavutköy Şeyh Şamil Ortaokulu'nu Okul Sporları Hokey Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde 2-1 lik skorla yenerek Türkiye Şampiyonasına 3 puanla başladı.

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey'de İstanbul Arnavutköy Şeyh Şamil Ortaokulu'nu Okul Sporları Hokey Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde 2-1 lik skorla yenerek Türkiye Şampiyonasına 3 puanla başladı.

Maça tutuk başlayan Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu 1-0 geriye düştü. Ardından 2. periyotta Hülya Nur Pak'ın penaltı ve kornerden attığı 2 gol ile 2-1 öne geçen Menteşe temsilcisi skoru maçın sonuna kadar koruyarak Kırklareli'nde ki Türkiye Şampiyonası Finallerine 3 puan ile başladı.

Hokey takım Antrenör Serkan Şen" Burada favori değiliz. Bir sürpriz yapabilir miyiz diye mücadelemize devam edeceğiz, Muğla Hokeyi her kategoride iddialıdır eksik oyuncularla gelsek te sporcularımız her zaman Muğla için saha da adeta savaşıp maçları kazanmasını biliyorlar " diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri