İki Taraftar Grubu Arasındaki Gerginliği Polis Önledi

Galatasaray'ın bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemesinin ardından sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar ile play-off'ta elenen Sakaryaspor'un taraftarı arasında şampiyonluk kutlaması sebebiyle kısa süreli gerginlik yaşandı.

Galatasaray'ın bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemesinin ardından sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar ile play-off'ta elenen Sakaryaspor'un taraftarı arasında şampiyonluk kutlaması sebebiyle kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginlik daha fazla büyümeden polis ekiplerinin araya girmesi ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Galatasaraylı taraftarlar tüm yurtta olduğu gibi Sakarya'da da kutlamalar yaptı. Şampiyonluğu garantileyen takımın taraftarları Adapazarı ilçesindeki Demokrasi Meydanı ve Serdivan ilçesindeki Bağlar Caddesi'nde sokağa döküldü. Burada kutlama yaptıkları esnada ise play-off'ta elenen Sakaryaspor'un taraftarı sarı-kırmızılı taraftara engel olmaya çalıştı. İki takımın taraftarları arasında yaşanan gerginlik bölgede hazır bekleyen polis ekiplerinin müdahalesi ile daha fazla büyümeden sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri