İlçe Protokolü Üniversite Öğrencileri İle İftar Yaptı

Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu Kredi Yurtlar Kurumunda iftar programı düzenlendi.

Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu Kredi Yurtlar Kurumunda iftar programı düzenlendi.

KYK'daki iftar programına katılan İlçe Kaymakam Hicabi Aytemür ile Belediye Başkanı H. İbrahim Şaltu, öğrencilere yemek servisi yaptı. Hep birlikte iftar yapılmasının ardından Belediye Başkanı Şaltu, öğrencilerle yakından ilgilenerek problem ve taleplerini dinledi. Çay ikramının ardından program sona erdi.

Programa Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemur, Alaca Belediye Başkanı H. İbrahim Şaltu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Cemil Çağlar ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Durak ile birlikte Kredi ve Yurtlar kurumunda kalan öğrenciler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri