İnönü Halk Eğitim Merkezi El Emeği Ürünler Sergisi Açtı

Eskişehir'in İnönü İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergi açıldı.

Eskişehir'in İnönü İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergi açıldı.

İnönü Halk Eğitim Merkezindeki usta öğreticiler, kursiyerler ve öğretmenler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı serginin açılışına İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, okul müdürleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğrenmenin hayat boyu devam ettiğini belirten Başkan Bozkurt, "Usta işçilik, el emeği ve göz nuru ile işlenen ürünler için emeği geçen usta öğretici, kursiyer ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

İnönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemil Aşır ve okul müdürleri, katılımlarından dolayı İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri