İran Cumhurbaşkanı Reisi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman İle Görüştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Suudi Arabistan'da Gazze gündemiyle düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin ardından temaslarını sürdürüyor. Reisi, başkent Riyad'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü. Reisi ile Selman görüşmesinde, iki ülke arasında bölgesel ve ikili ilişkilerin geliştirilmesi gerektiği vurgulanarak, ortak işbirliğinin artırılması kararlaştırıldı. Ayrıca, iki liderin bölgesel gelişmeleri detaylı bir şekilde ele almak için yakın bir zamanda yeniden bir araya geleceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri