İran lideri Mücteba Hamaney: Katiller bu bedeli çok yakında ödeyecek

İran lideri Mücteba Hamaney, Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani'nin İsrail ordusu tarafından düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine yayımladığı mesajda, faillerin bu bedeli çok yakında ödeyeceğini belirtti.

İran lideri Mücteba Hamaney, İsrail'in hava saldırılarında yaşamını yitiren Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani'nin ölümüne ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında Laricani'nin uzun yıllar boyunca yürüttüğü devlet görevlerine ve tecrübesine değinen Hamaney, “Şüphesiz böyle bir şahsiyetin suikasta kurban gitmesi, onun önemini ve İslam düşmanlarının ona karşı beslediği kini kanıtlamaktadır. Dökülen her damla kanın bir bedeli vardır ve bu şehitlerin katilleri bu bedeli çok yakında ödemek zorunda kalacaktır” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri