İyi Partili Belediye Başkan Adayı Cumhur İttifakı’nı Destekleme Kararı Aldı

İYİ Parti'den Konya'nın Halkapınar İlçe Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Dinçer, adaylıktan çekildiğini ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Bakkal'ı destekleyeceğini açıkladı.

İYİ Parti'den Konya'nın Halkapınar İlçe Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Dinçer, adaylıktan çekildiğini ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Bakkal'ı destekleyeceğini açıkladı.

İYİ Parti Halkapınar Belediye Başkan Adayı Ayhan Dinçer, adaylıktan çekildiğini açıklayarak Cumhur İttifakı adayı Mehmet Bakkal'a destek vereceğini açıkladı. Ayhan Dinçer, bundan böyle Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal ile yol yürüyeceğini söyledi. Hizmetin ve gücün Cumhur İttifakı ile geleceğini belirten Ayhan Dinçer, "Birlikte daha güçlüyüz. Halkapınar ve Dereyüzü için canla başla çalışacağız. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri