İ̇zmir’de Zehir Taciri Uyuşturucu Hap Kullanırken Yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir bina içerisinde uyuşturucu hap kullanan zehir taciri polis baskınıyla yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesinde bir bina içerisinde uyuşturucu hap kullanan zehir taciri polis baskınıyla yakalandı. Olayda 162 adet sentetik hap ele geçirildi.

Olay, dün gece saatlerinde Yenişehir Mahallesi Hamam Sokağı'ndaki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda bir bina içerisinde uyuşturucu madde kullanan zehir tacirine baskın yaptı. Bina çevresinde ve içerisinde yapılan araştırmalarda su saati panosu üzerinde 162 adet sentetik hap ele geçirildi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınan C.Y., işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri