Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Olay, merkeze bağlı Çavdarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde yaşayan M.K., isimli şahsın kenevir ektiği ve daha sonra bunu esrara dönüştürerek sattığı bilgisini alan jandarma ekipleri şüphelinin adresine baskın düzenledi. Baskında arama yapan ekipler bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirdi.

Olayın ardından M.K., isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri