Kaçak Ve Sahte Bandrollü 68 Litre Alkollü İçki Ele Geçirildi

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 68 litre kaçak ve sahte bandrollü içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 68 litre kaçak ve sahte bandrollü içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi. Tepebaşı İlçe merkezinde ikamet eden T.D. isimli şahsın, ikametinde bulundurduğu kaçak ve sahte bandrollü içkileri tanıdığı kişilere sattığı tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de katılımıyla yapılan operasyon sonucu 1 litrelik şişelerde bulunan 68 litre kaçak ve sahte bandrollü içki ele geçirildi.

Operasyondan yakalanarak gözaltına alınan T.D. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri