Kaçakçılık Operasyonlarında Gözaltına Alınan 1 Kişi Tutuklandı

DENİZLİ – Denizli'de kaçaklığın önlenmesi için yapılan operasyon çerçevesinde 2 ayrı operasyonda, sarma sigara, kaçak içki ile çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

DENİZLİ(İHA) – Denizli'de kaçaklığın önlenmesi için yapılan operasyon çerçevesinde 2 ayrı operasyonda, sarma sigara, kaçak içki ile çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda 8 kişi hakkında adli işlem yapılırken hapis cezasıyla aranan 1 kişi tutuklandı.

Denizli'de tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içki kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda toplam 8 kişi yakalandı. Tütün mamullerine yönelik yapılan operasyonda, 6 bin adet sarma sigara ve 15 adet kaçak içki ele geçilirken, 3 kişiye "Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçu çerçevesince adli işlem yapıldı. Silah ticareti suçunun önlenmesi amacıyla düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalandı. Yapılan operasyon ve aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 9 adet şarjör, 32 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan 4 kişi hakkında kanuna muhalefet suçu çerçevesince adli işlem yapıldı.

Ayrıca, kanuna muhalefet suçundan hakkında 1 yıl 6 ay kati hapis cezası bulunan 1 kişi yakalanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri