Kadınlar Sağlık İçin Yürüdü

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün her hafta çarşamba günü SEKA Park'ta gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta da yoğun katılımla devam etti.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün her hafta çarşamba günü SEKA Park'ta gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta da yoğun katılımla devam etti.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sağlıklı yaşam yürüyüşlerini her hafta SEKA Park'ta gerçekleştiriyor. Uzman spor eğitmenleri eşliğinde düzenlenen yürüyüşe bu hafta da kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş organizasyonunda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı. Güzel havanın tadını çıkararak hem sosyalleşen hem de spor yapma imkanı bulan kadınlar İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri