Kağıthane’de Cam Silen Kadının Tehlikeli Anları Kamerada

Kağıthane'de 5 katlı bir binanın en üst katında hiçbir önlem almadan camları temizleyen kadını adeta ölüme meydan okudu.

Kağıthane'de 5 katlı bir binanın en üst katında hiçbir önlem almadan camları temizleyen kadını adeta ölüme meydan okudu. Kadın vatandaşların uyarısı sonucu içeriye girerken, o anlar kameraya yansıdı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairenin penceresine çıkarak camları temizleyen kadın yürekleri ağza getirdi. Hiçbir güvenlik önlemi almadan ve yüksekliğe aldırış etmeden camları silmeye devam eden kadın görenlere korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşların uyardığı kadın bir süre sonra evine girdi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri