Kahramanmaraş’ta 65 Saat Sonra Bir Kişi Daha Enkazdan Sağ Kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde yıkılan Lütfiye Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra bir kişi daha sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde yıkılan Lütfiye Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra bir kişi daha sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor. Deprem sonrasında yıkılan Hayrullah Mahallesi'ndeki Lütfiye Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra güzel bir haber daha geldi. Ekiplerin hummalı çalışması sonrasında göçük altında kalan Muhammet Recep (40) sağ olarak enkazdan kurtarıldı. Kurtarılma anı kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri