Kahramanmaraş’taki Orman Yangını Söndürüldü

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangını 12 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangını 12 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Dulkadiroğlu ilçesi Kabasakal Mahallesi mevkiinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve jandarma da destek vermiş, ihbar üzerine bölgeye 7 helikopter, 16 arazöz ve 150 personelle müdahale edilmişti. Yaklaşık 12 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alınan orman yangını söndürüldü.

Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki orman yangını kahramanlarımızın müdahaleleri sonucu kontrol altına alındı" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri