Karamustafa'nın Ankara Ziyareti

Ak Parti Rize Belediye Başkanı Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Ankara Rize Dernekler Federasyonu ile federasyon çatısı altındaki derneklere ziyaret gerçekleştirdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Ak Parti Rize Belediye Başkanı Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Ankara Rize Dernekler Federasyonu ile federasyon çatısı altındaki derneklere ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Rize il merkezinde birçok sivil toplum kuruluş temsilcisi ile bir araya gelerek yeni dönemde kentin hak ettiği değere ulaşabilmesi için yerel dinamiklerin mutlaka el birliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini savunan Prof. Dr. Karamustafa’nın Ankara’daki gezi noktaları da yine Rize’nin geleceğine katkı sağlayacak STK’lar oldu.

Ankara Rize Dernekler Federasyonu’na ziyaretinde Başkan Fatih İslam Karaloğlu tarafından karşılanan Karamustafa, burada da yerel yönetimle birlikte Ankara ve Rize’deki STK’ların ortak akıl paydasında buluşup Rize için projeler oluşturması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Karamustafa, kendisine gösterilen teveccühün devam etmesi ve bunun neticesinde de göreve gelmesi halinde 7’den 70’e herkesin görüşünü almaya özen göstereceklerini, hizmet üretiminde toplumsal katılıma imkân veren Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Rize’yi marka şehir yapmak için siyasetçi, sivil toplum kuruluşları, bürokrat, medya mensupları ve vatandaşlarla bütünleşeceklerini söyledi.

Rize Haberleri