Karkamış’ta Terör Saldırısının İzleri Siliniyor

Gaziantep'in Karkamış ilçesine 16 gün önce düzenlenen roketli terör saldırısının izleri siliniyor.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine 16 gün önce düzenlenen roketli terör saldırısının izleri siliniyor. Karkamış'ta boş bir araziye saplanan patlamış roket, iş makinesi yardımıyla topraktan çıkartıldı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde 21 Kasım 2022 tarihinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralanmıştı. Bir okul, 2 ev ve tırın hasar gördüğü saldırının ardından kentte terörün izleri tek tek siliniyor. Son olarak Hititler Bulvarı Etiler Mahallesi Kaplan Sokak'taki boş araziye düşen patlamış roket, geniş güvenlik tedbirleri arasında topraktan çıkarıldı.

Bomba imha uzmanları kontrolünde belediyeye ait bir kepçe yardımıyla çıkartılan roket, detaylı inceleme için bölgeden götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri