Karşıyaka, Transfere Hızlı Başladı

Teknik direktörlük görevine de Ersin Aka'yı getiren Karşıyaka, transfer döneminde şimdiye kadar 4 oyuncu kadrosuna kattı.

Teknik direktörlük görevine de Ersin Aka'yı getiren Karşıyaka, transfer döneminde şimdiye kadar 4 oyuncu kadrosuna kattı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Karşıyaka, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Kaf-Kaf, ilk olarak takımın başına geçtiğimiz sezon Yeni Mersin İdman Yurdu'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Ersin Aka'yı getirdi. Yeşil-kırmızılılar, 52 Orduspor'dan orta saha oyuncusu Sefa Küpeli'yi, Belediye Kütahyaspor'dan savunma oyuncusu Erdinç Çepoğlu'nu, Van Spor'dan kaleci Haydar Yılmaz'ı ve Kırklarelispor'dan orta saha oyuncusu Emre Keleşoğlu'nu kadrosuna kattı. İzmir temsilcisinin iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri