Kasım Ayı Bursa’da İtfaiye İçin Kabus Gibi Geçti

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ekim ayında bin 686 olaya müdahale etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ekim ayında bin 686 olaya müdahale etti. Kasım ayındaki yangınlarda bir çok fabrika kül olurken, 8'i çocuk 9 kişi de Yıldırım'daki ev yangınında hayatını kaybetmişti. Karesi Tekstil yangını da 3 gün boyunca sürmüştü.

Bursa'da 28 istasyonda 558 personel, 127 araçla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ekim ayında 1001 yangın, 656 arama kurtarma ve önleyici tedbir, 29 diğer itfaiye hizmetleri olmak üzere bin 686 olaya müdahale etti.

Olaylarla alakalı 154 itfaiye raporunun hazırlandığı ekim ayında, 24 denetim gerçekleştirildi.

En acı yangın 9 Kasım'da merkez Yıldırım ilçesinde 8'i çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği Değirmenönü'ndeki facia olmuştu. Ayrıca Karesi Tekstil'e ait Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yangın ise 1 Kasım'da yaşanmış ve 72 saatte yüzlerce itfaiye görevlisi ve onlarca aracın katılımıyla söndürülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri