Kastamonu’da Ruhsatsız Tabanca İle Yakalanan Şahıs Gözaltına Alındı

Kastamonu'da motosikletli polis timleri tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kastamonu'da motosikletli polis timleri tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerinin sabit ve seyir halindeki denetimleri devam ediyor. Bu çerçevede durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın sürücüsünün yapılan üst aramasında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve 12 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri