Kaymakam Özçelik, Kilit Parke Taşı Çalışmalarını İnceledi

BİTLİS – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, KÖYDES programı çerçevesinde köylerde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, KÖYDES programı çerçevesinde köylerde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Kaymakam Özçelik, Hizan Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılan ve Akşar Köyü Taşevler Mezrası, Çökekyazı ve İçlikaval köylerinde yapılan kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında da kapılarının her zaman açık olduğunu kaydeden Kaymakam Özçelik, "Hedefimiz, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek ve en iyi şartlarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır. Bizim gayretlerimiz, vatandaşlarımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve aynı zamanda devletimizin onlara uzanan elleri olduğumuzu göstermek, onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri