Kayseri Hakemleri, Atletik Testi Geçemedi

Kayseri Bölgesi 5 klasman hakemi, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen FİFA Atletik Testi'ni geçemedi.

Kayseri Bölgesi 5 klasman hakemi, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen FİFA Atletik Testi'ni geçemedi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan Klasman listesinde klasman gerileyen Kayseri hakemliği, atletik testi de geçemedi. Merkez Hakem Kurulu tarafından Argıncık Stadı'nda düzenlenen Atletik Teste giren Kayseri bölgesi klasman hakemleri, başarısız oldu.

Nevşehir, Sivas, Kayseri ve Kırşehir illerinin bağlı olduğu devre arası koşusuna Kayseri'den 4 orta, 1 yardımcı olmak üzere 5 klasman hakemi katıldı. Ramazan Haymana, Alim Kandemir, Necati Selçuk Şahin, Özgür Reha Alıcı ve Recep Güneş FIFA Atletik Testi'ni geçemedi. Hakemler, gelecek ay gerçekleştirilecek ikinci koşuda da başarısız olursa bir klasman daha gerileyecek.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri