Kemer’de Bayram Temizliği

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi başlattığı temizlik çalışmaları çerçevesinde vatandaşların kendi bahçelerinden çıkardıkları budama ve evsel atıkları bulundukları yerden temizliyor. Sahil ve piknik alanlarının yanı sıra karayolu kenarlarında temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, rutin olarak yaptığı mıntıka temizlik çalışmalarına da devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı öncesinde temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan sahil ve piknik alanları ile karayolu kenarlarında temizlik çalışması başlattı. Belediye ekiplerimiz, özverili bir şekilde mıntıka temizlik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Daha temiz bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlarım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri