Keşan’da Huzur Ve Güven Uygulamasında 2 Kişi Tutuklandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekiplerinin huzur ve güven uygulamasında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si mahkemece tutuklandı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekiplerinin huzur ve güven uygulamasında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si mahkemece tutuklandı.

Keşan İçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde "Huzur-Güven" uygulaması yaptı. 112 personelin katılığı ve 2 saat süren denetimlerde 918 şahsın GBT sorgusu yapıldı. İlçedeki kafe, pastane, internet kafe, kahvehane, hurdacı ve motosiklet tamircilerinin denetlendiği uygulamalarda, hırsızlık suçundan aranması olan T.U., uyuşturucu bulundurmak suçundan aranan Ö.A., mala zarar verme suçundan aranan M.D.S. ve askeri ceza kaydından aranması olan S.D. isimli şahıslar yakalandı. Adli makamlar karşısına çıkarılan S.D. ve T.U. cezaevine sevk edilirken, Ö.A. taahhüt imzalatılarak, M.D.S. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri