Kimi Aracını Durdurdu Kimi Sandalyesini Alıp Geldi Meraklı Vatandaşlar Yıkımı Film Gibi İzledi

Depremin vurduğu Hatay'da meraklı vatandaşlar, kontrollü olarak yıkılan 5 katlı binada yürütülen çalışmaları dakikalarca film gibi izledi.

Depremin vurduğu Hatay'da meraklı vatandaşlar, kontrollü olarak yıkılan 5 katlı binada yürütülen çalışmaları dakikalarca film gibi izledi. Binanın yerle bir olma anıysa kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay'da meydana gelmişti. Asrın felaketinde bir çok binanın hasar gördüğü Antakya'da kontrollü yıkımlar da devam ediyor. Ekinci Mahallesi'nde vatandaşların yoğunlukla yaşamını sürdürdüğü bölgede 5 katlı bina kontrollü olarak yıkıldı. Vatandaşlar, ekiplerin yıkım çalışmalarını dakikalarca film gibi izledi. Sandalyeye oturan ve seyir halindeki aracını durdurarak çalışmaları izleyen vatandaşlar, polis ekiplerinin uyarılarına sadece yerlerini değiştirerek karşılık verdi. Ağır hasarlı binanın yerle bir olduğu anlarsa kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri