Kırklareli’nde Kaçakçılık Operasyonu: 8 Bin 568 Obje Ele Geçirildi

Kırklareli'nde polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda tarih eser niteliğinde 8 bin 568 obje ele geçirildi.

Kırklareli'nde polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda tarih eser niteliğinde 8 bin 568 obje ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, kentte bir evde tarih objeler olduğu bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerle bir adrese operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda Roma, Anadolu, Osmanlı ve Pers dönemlerine ait 6 bin 41 sikke, mühür yüzük, madeni para, broş, hayvan biçimli kap, kandil, demir mühür, hokka, yüzük, bileklik, rozet, dirhem, kapı tokmağı, mıh, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait kitap, heykel gibi tarihi eser niteliğinde 8 bin 568 obje bulundu, 30 adet tabanca mermisi, 14 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri