Kontrolden Çıkan Pikap 6 Aracı Biçti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan pikap park halindeki 6 araca çarptı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan pikap park halindeki 6 araca çarptı. Kaza anı KGYS ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, gece saatlerinde Sungurlu ilçesi Akçay Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, caddede seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak park halinde bulunan 6 araca çarptı. Kazada hasar meydana gelen araçlar çekicilerle otoparka kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı ise KGYS ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, pikabın bir anda park halindeki araçlara çarptığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri