Konya’da Ceviz Ağacından Düşen 3 Kişi Yaralandı

Konya'nın Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde ceviz toplamak için çıktıkları ağaçtan düşen 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konya'nın Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde ceviz toplamak için çıktıkları ağaçtan düşen 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'e bağlı Üzümlü Mahallesinde bulunan bahçesinde ceviz toplamak için ağaca çıkan 76 yaşındaki Ramazan A., dengesini kaybederek yere düştü. Yaralanan yaşlı adam eşinin çağırdığı ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, Beyşehir'e bağlı Sevindik Mahallesi ile Hüyük'ün Kıreli Mahallelerinde de ceviz toplamak için ceviz ağaçlarına çıkan Mevlüt T. İle yabancı uyruklu Esat E. yere düşerek yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri