Kötekli ’de Hayırsever Vatandaş Tarafından Yaptırılacak Cami Temeli Atıldı

Muğla'da hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan arsaya Muğla il Müftüğü.

Muğla'da hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan arsaya Muğla il Müftüğü. Menteşe ilçe Müftüğü ve Menteşe Kaymakamlığı tarafından caminin temel atma töreni düzenlendi.

Muğla'nın Menteşe İlçesine bağlı Kötekli Mahallesinde, Arapgirli hayırsever Tayfur Kutlay tarafından babası Enver Kutlay adına inşa edilecek olan camii için Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe İlçe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın ile mahalle halkı ve misafirlerin katılımlarıyla temel atma töreni düzenlendi.

Törende Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın dua okumasının ardından butona basılarak temel atımına başlandı. Menteşe ilçe Müftüsü Ertuğrul Akın yaptığı açıklamada "İlçemiz için hayırlı olmasını temenni eder, başta hayırseverimiz olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri