Köy Muhtarlarına Tarım Teşvikleri Anlatıldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen toplantıda köy muhtarlarına tarım teşvikleri anlatıldı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen toplantıda köy muhtarlarına tarım teşvikleri anlatıldı.

Tosya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı koordinesinde köy muhtarlarının katılımı ile "tarım alanındaki teşvikler" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Tosya Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken, "İlçemize bağlı köylerimizde özellikle çeltik tarımı ve besicilik alanında köylülerimiz faal bir şekilde çalışmaktadır. Kendi imkanları ile üretim yapıyor. Bu gün bu toplantımızda 2023-2024 yılları içinde devletimizin tarıma verdiği teşvikleri ve ihtiyaç duydukları yatırım ,üretim yatırımları hakkında bilgilendirme toplantısı yapacağız. İnşallah bu toplantı köylerimizin tarımsal alanda daha da pozitif gelişimine katkı sağlar" dedi.

Daha sonra Tosya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Ziraat Mühendisi Ekrem Topaç toplantıya katılan köy muhtarlarına tarım teşvikleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Toplantı soruların cevaplanması ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri