Köyceğiz’de Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Hatim Ve Dua Yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hatm-i Şerifin Duası ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirilecek.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hatm-i Şerifin Duası ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirilecek.

100 Hatim ve dua programı Köyceğiz Hacıbey Camii'nde Cuma Namazı öncesi saat 12.15'te başlayacak. Köyceğiz Müftülüğünden yapılan açıklamada; "Cennet vatanımızı bize emanet eden tüm şehitlerimiz; rahmeti rahmana kavuşan gazilerimiz ve tüm geçmişlerimiz ile Filistinli kardeşlerimiz için Cumhuriyetin 100.yılında 100 hatm-i şerifin duasının yapılacağı Merkez Hacıbey Camiindeki programa tüm halkımızı bekliyoruz. Nice 100 yıllara inşeallah" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri