Köyceğiz’de Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen bilgi yarışması gerçekleşti. Yarışmacılar bilgi yarışmasında heyecanlı anlar yaşadılar. Bilgi yarışmasında ter döken öğrenciler birinci olabilmek için büyük çaba gösterdi. Yarışmayı Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı. Bilgi yarışması ödül töreni ile sona erdi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan tarafından takdim edildi.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan; "Yarışmayı kazanan Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Eğitim Haberleri