Küçük Çocuğun Ateşle Oyunu Yangına Neden Oldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde küçük çocuğun ateşle oynaması sonucu evin arka bahçesinde bulunan eski koltuk tutuştu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde küçük çocuğun ateşle oynaması sonucu evin arka bahçesinde bulunan eski koltuk tutuştu. Koltuktan yükselen dumanları fark eden ev sahibi itfaiye gelene kadar kendi imkanlarıyla yangını söndürdü.

Yangın, Köprülü-Veysi Paşa Mahallesi 1618 sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aparmanın arka bahçesinde ateşle oynayan küçük çocuk, bir anda bahçede bulunan eski koltuğu tutuşturdu. Koltuktan çıkan dumanları fark eden ev sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bahçeye inen ev sahibi, ekipler gelene kadar kendi imkanlarıyla tutuşan koltuğu söndürdü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri gerekli kontrolleri yaparak normale döndü. Ev sahibinin dikkati sayesinde yangın büyümeden söndürülürken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri