Küçük Müzisyenlerden Sokak Konseri

Eskişehir'de vatandaş yoğunluğunun olduğu bir bulvarda darbuka ve klarnet çalan iki çocuk vatandaşların ilgisini topladı.

Eskişehir'de vatandaş yoğunluğunun olduğu bir bulvarda darbuka ve klarnet çalan iki çocuk vatandaşların ilgisini topladı.

Odunpazarı ilçesi Porsuk Bulvarı'nda müzik aletleri ile melodiler çalan iki küçük çevredeki vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Hafta sonu tatilinin olması sebebiyle bölgeden geçen insanlar, soğuk havaya rağmen şarkılarını çalan küçük çocukları ilgiyle takip etti. Çocukların darbuka ve klarnet çalma görüntüsü adeta mini bir konseri andırdı. Müzik ziyafeti veren çocukların etrafında oluşturulan kalabalıktaki bazı vatandaşların çalan şarkılara eşlik edip oynadığı, bazılarının da alkışlarla tempo tuttuğu görüldü. Çevredeki başka vatandaşların da telefon kameralarıyla küçük çocukların hem fotoğrafını çektiği hem de kayıt aldığı göze çarptı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri