Kumar Oynarken Suçüstü Yakalanan 4 Kişiye 7 Bin 276 Lira Ceza

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, polisin bir kahvehanede kumar oynarken suçüstü yakaladığı 4 şahsa, 7 bin 276 lira ceza kesildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, polisin bir kahvehanede kumar oynarken suçüstü yakaladığı 4 şahsa, 7 bin 276 lira ceza kesildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ceyhan Mahallesi'ndeki bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Kahvehaneye baskın yapan ekipler, 4 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı. Şahıslara Kabahatler Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapılırken, 1600 TL paraya da el konuldu.

4 şahsa kumar oynamak suçundan 7 bin 276 lira para cezası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri