Kuşadasıspor’un Yeni Başkanı ’zenginoğlu’ Oldu

TFF 3. Lig 3'üncü Grup'ta zirveyi hedefleyen Kuşadasıspor'un olağanüstü genel kurulunda Ferdi Zenginoğlu kulübün yeni başkanı oldu.

TFF 3. Lig 3'üncü Grup'ta zirveyi hedefleyen Kuşadasıspor'un olağanüstü genel kurulunda Ferdi Zenginoğlu kulübün yeni başkanı oldu.

Kuşadası Özer Türk Stadı'nda yapılan kongrede seçime tek liste üzerinden gidildi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in de katıldığı genel kurulda, iş insanı Ferdi Zenginoğlu siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı seçildi. Olağanüstü genel kurulda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Günel, eski başkan Alim Emiroğlu'na bugüne kadar kulübe verdiği emekler için teşekkür ederken yeni yönetime de başarılar diledi.

Yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; "Ferdi Zenginoğlu (Başkan), Şakir Eviz, Anıl Metin Oto, Ali Kotan, Fırat Akkuş, Aybars Sarıdedeoğlu, Mehmet Ali Çetinkaya, Fahri Alem Günaydın, İsmail Tütüncü, Bülent İlbahar, İsmet Türker."

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri