Kütahya’da Aranan 103 Şahıs Yakalandı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından yapılan istihbari ve saha çalışmaları sonucu, Kasım ayında çeşitli suçlardan aranan 103 şahıs yakalandı.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından yapılan istihbari ve saha çalışmaları sonucu, Kasım ayında çeşitli suçlardan aranan 103 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 38'i tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, 62'si ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Üç şahıs ise para cezasını ödedikten sonra serbest kaldı.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, kamu güvenliği ve asayişin sağlanması için istihbarat odaklı çalışmalara devam etmekte ve teknolojik imkanları etkin bir şekilde kullanarak, ilgili makamlarla koordinasyon içinde başarılı operasyonlar gerçekleştirmeye kararlıdır.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri