Kütahyalı Sanatçılardan ’2023’e Merhaba’ Sergisi

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi sanatçıları, "2023'e merhaba" isimli sergiyle eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi sanatçıları, "2023'e merhaba" isimli sergiyle eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

29 farklı sanatçının çini ve seramik, filografi, teşhis, resim, ahşap, oyma ve geri dönüşüm eserlerinin sanatseverlerle buluştuğu serginin açılışı Vali Ali Çelik tarafından gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezi Ressam Sebahat Sarıoğlu, Vali Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik'in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, destekleri için teşekkür etti.

Filografi sanatçısı Özlem Zeyrek Özçay, sergide yer alan eserleriyle alakalı bilgiler verdi.

Dünyaca ünlü Kütahyalı neyzen Ahmet Yakupoğlu'nun yetiştirdiği sanatçı Mücahit Dinç'in sergi nedeniyle sunduğu ney dinletisi adeta kulakların pasını sildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri