Lapseki’de Altyapı Çalışmalarıyla Su Taşkınları Önleniyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesinde su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu gider hattı çalışmaları yapılıyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesinde su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu gider hattı çalışmaları yapılıyor.

Lapseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde altyapı iyileştirmelerine yönelik Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesi'nde su taşkınlarını engellemek amacıyla yağmur suyu gider hattı çalışmaları sürdürüyor.

Şehir planlaması ve altyapı yönetimi konusuna hassasiyetle yaklaşan Lapseki Belediyesi, mevcut altyapıyı güçlendirmek ve muhtemel su taşkınlarını önlemek adına Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesi'nde çalışma başlattı. Yağmur suyu gider hattı inşasıyla ilgili yapılan bu çalışmalar, cadde üzerinde oluşabilecek su birikintilerini minimize ederek hem trafik akışını düzenleyecek hem de çevresel riskleri azaltacak.

Yapılan bu altyapı çalışmaları, Lapseki'nin genel çevresel sürdürülebilirliği ve şehir yaşam kalitesini artırma hedefleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Ayrıca, bu tip altyapı yatırımlarının ilçe genelinde devam edeceği ve şehrin gelecekteki muhtemel olumsuz hava şartlarına daha iyi hazırlıklı olmasını sağlayacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri