Lider koltuğu bırakmıyor: Genç Atmacalar Yomra’yı 3 golle geçti

Çaykur Rizespor U17 takımı, sahasında Yomraspor'u 3-0 mağlup ederek 52 puanla liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Trabzonspor ile farkı koruyan Atmacalar şampiyonluğa koşuyor.

U17 Gelişim Ligi 12. Grup 24. Hafta karşılaşmasında grup lideri Çaykur Rizespor U17, sahasında Yomraspor U17 takımını konuk etti.

Dördüncü devre karşılaşması öncesinde bu sezon 3 kez daha karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelelerinde deplasmanda oynanan ilk maçı 5-0, Rize'de oynayan ikinci maçı 4-0 ve deplasmanda oynanan üçüncü maçı 5-1 kazanan Çaykur Rizespor U17 ekibi, bu sezonun son mücadelesinde de sahadan 3-0 galip ayrılarak Yomra ekibine puan kaptırmadı.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci devresinde perdeyi 56'ncı dakikada Kayra Altay açtı. 70'inci dakikada Satuk Buğrahan Şirin farkı ikiye çıkartırken son sözü 80'inci dakikada Berkay Kuk söyledi. Maçın 85'inci dakikasında Yomra ekibi, Berkay Altındaş'ın yaptığı tehlikeli faul nedeniyle direk kırmızı kart görüncü müsabakayı 10 kişi tamamladı.

Ligde 3 maçı kalan Samet Papaker yönetimindeki Yeşil-Mavili U17 ekibi puanını 52 yaparak en yakın rakibi Trabzonspor ile aradaki 2 puan farkla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Trabzon ekibi Yomraspor ise 16 puanda kaldı.

U17 ekibinin Genç Atmacaları, 14 Mart Cumartesi günü saat 14:00'da Trabzon deplasmanında oynayacağı 25. Hafta maçında Ortahisar Kanuni Futbol U17 ekibiyle karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri