Liseli Öğrencilerin Tabancayla Oyunu Ölümle Bitti

Bursa'da 14 ve 16 yaşlarında iki lise öğrencisi kuzenin tabancayla oyunu kanlı bitti.

Bursa'da 14 ve 16 yaşlarında iki lise öğrencisi kuzenin tabancayla oyunu kanlı bitti. Bir anda ateş alan tabancadan çıkan tek kurşun, 16 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.S'nin (14) evine nereden bulunduğu belli olmayan bir tabanca ile gelen kendisi gibi lise öğrencisi kuzeni T.S. (16), tabancayı kuzenine göstererek bir süre tabancayla oynadı. Tabanca, B.S.'nin doldur boşalt yapıp T.S.'ye uzattığı sırada ateş aldı. T.S.'nin boyun kısmından kan aktığını fark eden B.S. durumu ailesine bildirdi. Boynuna isabet eden tek kurşunla ağır yaralanan T.S., 112 ambulansıyla kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olaydan sonra B.S.'yi gözaltına aldı. B.S.'nin çocuk şube müdürlüğündeki işlemleri devam ederken, T.S. ise ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri