Malatya’da Ağır Hasarlı Binaların Yıkımları Sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerim vurduğu Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerine hız verildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerim vurduğu Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerine hız verildi. Kent merkezinde yıkım işlemlerini takip eden vatandaşlar ise endişeli olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 kentten biri olan Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde sürüyor. Kent merkezi Emeksiz Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı yapıların da yıkımına başlanırken, bölgedeki Şehit Üsteğmen Selim Keskinkılıç altgeçidi trafiğe kapatıldı. Yıkım işlemlerine hız verilen kentte çalışmaların tamamlandığı bölgelerdeki enkazlar ise kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor.

Yaklaşık 36 bin dolayında ağır hasarlı yapının bulunduğu kentte, vatandaşlar ise yıkım işlemlerini endişeli bir şekilde takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri