Malatya’da Depremzede Çocuklar İçin Moral Etkinlikleri Düzenlendi

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenerek Arapgir'e yerleşen depremzede ailelerin çocukları için sürdürülebilir medya sanat aktiviteleri yolu ile psikososyal destek atölyeleri oluşturuldu.

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenerek Arapgir'e yerleşen depremzede ailelerin çocukları için sürdürülebilir medya sanat aktiviteleri yolu ile psikososyal destek atölyeleri oluşturuldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da depremzede aileler ve çocuklarına yönelik sanat atölyelerinde psikososyal destek amaçlı etkinlikler düzenleniyor. Arapgir Belediyesi Kaşkaloğlu Konağı'nda Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatıyla oluşturulan atölyelerdeki etkinlikler belediyenin eğitim ve kırsal kalkınma koordinatörlüğü bünyesinde yürütülürken, konak ve bahçesinde kurulan aktivite çadırlarında haftanın 4 günü etkinlik düzenleniyor.

Arapgir Belediyesi Eğitim ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Yönetmen-Yazar Yalçın Özbek tarafından organize edilen etkinliklerle çocukların depremin psikolojik etkilerinden uzaklaşması ve medya sanat branşlarında beceriler kazanması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri