Mardin’de İntihara Kalkışan Genç Kızı Arkadaşı Kurtardı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan genç kızı arkadaşı üzerine atlayarak kurtardı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan genç kızı arkadaşı üzerine atlayarak kurtardı.

Alınan bilgilere göre, ilçenin Yenikent Mahallesi'nde çatıdaki genç kızı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye intikal eden ekipler güvenlik önlemleri alırken, polis genç kızı ikna edebilmek için uzun süre çaba harcadı. Bu sırada arkadaşı, üzerine atlayarak tuttuğu genç kızı kurtardı. Polis ekipleri nezaretinde aşağı indirilen genç kız, sağlık kontrolleri yapılmak üzere 112 Acil Sağlık ekiplerince Kızıltepe Devlet Hastanesine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri