Marmara Heyeti Rize'de

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Meclis üyelerinden oluşan 35 kişilik heyet Rize'ye gelerek Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na makamında ziyarette bulundular.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen heyeti Valilik toplantı salonunda kabul eden Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize İli ile çeşitli konularda heyete bilgiler verdikten sonra titiz bir çalışmayla hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’ye yapacakları ziyarette açılışı yapılacak 60 tesis ve eğitim, sağlık, turizm,yerel yönetimlerin bitirilmiş yatırımlarını slayt gösterisi olarak birlik üyelerine izleterek Rize’nin her yönüyle tanıtılmasını sağladı. 

Slayt gösterisi ardından konuşan Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Atilla Aydıner “Sayın Valimizi daha önceleri tanımazdık ancak burada bulunduğumuz 1 saatlik sürede aramızda oluşan sevgi bağı sayesinde yıllardır tanımış gibi olduk. Sayın Valimizin Rize'de 3 yıl gibi kısa bir zaman zarfında yaptığı çalışmalarını zevkle ve hayranlıkla izledik. Yapılan her eserin mimarı yapısını titizlikle inceledik. Tüm bunlar bizlerin görev sahalarımızda örnek almamıza vesile olacaktır. Rize İline yaptığımız ziyaretin amacına ulaştığını bir kez daha gördük. Valimizin sıcak yaklaşımı yanında yerel yönetimlerle bütünleşmiş çalışmalarını ve ortaya çıkartılan eserlerine şahit olduk. Kendilerine ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ziyaret sonunda heyete Rize El Sanatları Merkezi'nde Rize bezinden yapılan boyun atkısı ile cam işlemeciliği ürünü bardaklar hediye etti.

Rize Haberleri