Mehmetçik 6 Yaşındaki Beren Dalkıran’ı Sağ Olarak Kurtardı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahramanmaraş'ta Mehmetçiklerin 6 yaşındaki Beren Dalkıran'ı enkazdan sağ olarak çıkardı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahramanmaraş'ta Mehmetçiklerin 6 yaşındaki Beren Dalkıran'ı enkazdan sağ olarak çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında Mehmetçik arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığ (MSB)'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kahramanmaraş'ta görev yapan İnsani Yardım Tugayımız, 6 yaşındaki Beren Dalkıran isimli yavrumuzu sağ olarak kurtardı. Türkiye Tek Yürek" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri