Mersin’de 14 Kilo 200 Gram Skunk Ele Geçirildi

Mersin'de bir evde yapılan aramada 14 kilo 200 gram skunk ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de bir evde yapılan aramada 14 kilo 200 gram skunk ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekipler merkez Akdeniz ilçesinde yaşayan bir şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığının bilgisine ulaştı. Bunun üzerine belirlenen şüpheliyi takibe alan ekipler, düzenlediği operasyonla şahsı gözaltına aldı. Adreste arama da yapan ekipler, 14 kilo 200 gram skunk ele geçirdi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri