Mersin’de İsrail Protestosu

Mersin'de cuma namazı sonrası düzenlenen eylemde İsrail protesto edilirken, Gazze'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Mersin'de cuma namazı sonrası düzenlenen eylemde İsrail protesto edilirken, Gazze'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Çeşitli sivil toplum örgütlerinin iş birliğinde, cuma namazı sonrası merkez Akdeniz ilçesindeki Ulu Cami bahçesinde toplanan kalabalık, önce Gazze'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, ardından ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail'i protesto etti. Sık sık tekbir getiren grup, attıkları sloganlarla tepkilerini dile getirdi.

Basın açıklamasının ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri